Želite račun u banci?

Nikad jednostavnije. Klijentima Erste banke je od nedavno omogućeno online podnošenje zahtjeva za otvaranje računa.

Dovoljno je samo kliknete na link za online podnošenje zahtjeva za otvaranje računa ili da pristupite internet stranici Erste banke (www.erstebank.me) i kliknete na link za online račun (kao na slici ispod).

Dostupna ponuda – računi?

Erste banka ima dvije ponude dostupne za svoje klijente i to: redovnu i ponudu za penzionere. Takođe, možete zatražiti otvaranje transakcijskog računa u nacionalnom ili u međunarodnom platnom prometu, u zavisnosti od vaših potreba.

Namjena i svrha ovih računa detaljno su objašnjene u samoj aplikaciji.

Dodatne usluge

Osim za otvaranje računa, možete se prijaviti i za niz ostalih usluga koje vam daju slobodu udaljenog korišćenja računa i info servisa:

  • Maestro platna beskontaktna kartica:

Raspolažite sredstvima sa računa u bilo koje vrijeme i na bilo kom mjestu. Koristite savremene i sigurne metode plaćanja – beskontaktno plaćanje uz dodatnu sigurnost koju pruža chip&pin tehnologija.

  • Erste info:

Pravovremeno dobijajte informacije o prilivima i odlivima sa računa. U svako vrijeme raspolažite informacijama o transakcijama i raspoloživom stanju na računu.

  • NetBanking:

Uvijek dostupan uvid u transakcione promjene po računima. Plaćajte račune, ugovarajte štednju, kupujte ili prodajte devize – a sve iz udobnosti vašeg doma. Provizije na sve transakcije su 25% do 50% niže od standardnih u nacionalnom platnom prometu.

Prednosti ugovaranja usluge online

Pored toga što nećete ili ćete minimalno čekati u redu na šalteru, ako otvorite račun koristeći online zahtjev, dobijate besplatno Maestro beskontaktnu platnu karticu koja važi 4 godine.

Unos podataka

U bazu unesite podatke koji su neophodni za predregistraciju računa. Unošenje tih podataka istovremeno skraćuje i vrijeme koje ćete provesti u filijali prilikom potpisivanja dokumentacije.

Provjera podataka

Unijete podatke uvijek možete provjeriti u narednom koraku registracije i potvrditi ili ih po potrebi ispraviti.

Odabir filijale, vremena i datuma

Filijalu preuzimanja i potpisivanja dokumentacije sami predložite, u vrijeme koje vama odgovara.

Postupak ugovaranja online računa i zakazivanja sastanaka

Procedura je i više nego jednostavna. Službenik u banci će u telefonskom razgovoru sa vama provjeriti unijete podatke i potvrditi vaš termin dolaska.

Banka neće dozvoliti da procedura traje više nego što je zaista neophodno i zato ćemo, kada procijenimo da su moguće gužve u terminu koji ste naveli, predložiti novi termin.

Potreban je samo jedan klik da započnete proceduru. Sa zadovoljstvom vas očekujemo!🙂

Bojan Burić je direktor Sektora direktnih kanala u Erste Bank AD Podgorica od 2009, a u bankarske vode zaplivao je 2004. godine. Diplomirani je ekonomista i član Asocijacije menadžera Crne Gore. Redovan posjetilac konferencija iz oblasti alternativnih kanala prodaje, zaljubljenik u nove tehnologije, a kada uspava kćerku i sina posveti se sportu ili filmovima i muzici.